Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Σημαντική Επιτυχία της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής της Ευρωκλινικής Αθηνών

Η Ευρωκλινική Αθηνών γιορτάζει άλλη μία σημαντική επιτυχία της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής, η οποία μας έκανε υπερήφανους! Μία Ολλανδή υπήκοος ηλικίας 92 ετών, που βρισκόταν στη χώρα μας για διακοπές, αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας, μεταξύ των οποίων σοβαρή στένωση της αορτικής βαλβίδας, έμφραγμα του μυοκαρδίου, πνευμονικό οίδημα, κολπική μαρμαρυγή και επικίνδυνες βραδυκαρδίες.

Άμεσα μεταφέρθηκε στην Ευρωκλινική Αθηνών, όπου η εξαιρετική ομάδα της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής ανέλαβε την περίθαλψή της. Μετά από σειρά παρεμβάσεων, συμπεριλαμβανομένων της τοποθέτησης βηματοδότη, της αγγειοπλαστικής στελέχους (μέθοδος dk crush) και της διαδερμικής αντικατάστασης της αορτικής βαλβίδας (TAVI), η ασθενής σώθηκε κυριολεκτικά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χώρα της είχαν αρνηθεί να της δώσουν έγκριση για την επέμβαση TAVI.

Η γλυκύτατη ασθενής επέστρεψε στη χώρα της πλήρως αναρρωμένη και προσκάλεσε όλη την ομάδα των ιατρών και νοσηλευτών που την περιέθαλψαν στο πάρτι για τα 100στά γενέθλιά της!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους ιατρούς της Β’ Καρδιολογικής Κλινικής: Γεώργιο Γκουμά και Δημήτρη Ρίχτερ, Διευθυντές, Δημήτρη Αθανασιά, Διευθυντή του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου, Αναστάσιο Κουμουλίδη, Στυλιανό Δραγάση, Μαρία Μπελή, και Γρηγόρη Κυριτσάκη, καθώς και στους συναδέλφους τους Γεώργιο Κατσιμαγκλή, Αντώνη Μαστροκοστόπουλο, Ιωάννη Χλωρογιάννη, Παναγιώτη Στρέμπελα, και τον λοιμωξιολόγο Πολύδωρο Τόφα. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στις προϊστάμενες του Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου Ελένη Καραθανάση και του 3ου νοσηλευτικού ορόφου Ειρήνη Καπνογιάννη, που συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή επιτυχία!