Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Η Ευρωκλινική Βραβεύεται για την Υποστήριξη στην Καλαθοσφαιρική Ομάδα του Πανερυθραϊκού BC

Η Ευρωκλινική τιμήθηκε με μια τιμητική πλακέτα από την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πανερυθραϊκού BC, αναγνωρίζοντας τη συνεχή και ουσιαστική στήριξη που παρέχει στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της ημερίδας «Πρόληψη και Αποκατάσταση Τραυματισμών», η οποία τελούσε υπό την αιγίδα του Ομίλου Ευρωκλινικής.

Στην εκδήλωση, ο ιατρός της ομάδας του Πανερυθραϊκού BC, Δρ. Φώτης Τσούκας, Διευθυντής Ορθοπαιδικός Χειρουργός, πραγματοποίησε σε περισσότερα από 150 στελέχη της ομάδας μια αναλυτική ομιλία για τη φύση των αθλητικών τραυματισμών. Εστίασε ειδικότερα σε κακώσεις του γόνατος και της ποδοκνημικής, παρέχοντας πολύτιμες πληροφορίες για την ιατρική αποκατάσταση και τη διαχείριση αυτών των τραυματισμών.

Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής του Ομίλου Ευρωκλινικής, κ. Μαρίνος Κατημερτζής, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αναγνώριση και επιβεβαίωσε τη δέσμευση της Ευρωκλινικής να συνεχίσει την υποστήριξη προς τους αθλητές.

Η Ευρωκλινική παραμένει αφοσιωμένη στο να παρέχει την καλύτερη ποιότητα φροντίδας και υποστήριξης στους αθλητές, με στόχο την προώθηση της υγείας και της ευημερίας τους.