Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Eπιτυχής Επέμβαση TAVI στην Ευρωκλινική Αθηνών για 90χρονη Ασθενή

Στην Ευρωκλινική Αθηνών, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία μια κρίσιμη επέμβαση TAVI (Transcatheter Aortic Valve Implantation) σε ασθενή ηλικίας 90 ετών, υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Κωνσταντίνου Λαμπρόπουλου, Επεμβατικού Καρδιολόγου και Διευθυντή της Γ’ Καρδιολογικής Κλινικής, και της εξαιρετικής του ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης, χρησιμοποιήθηκε η προηγμένη αορτική βαλβίδα Hydra από την SMT, η οποία αποτελεί μια από τις πιο καινοτόμες λύσεις στον τομέα της αντικατάστασης της αορτικής βαλβίδας. Η τεχνολογία της Hydra προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματα στη βελτίωση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας της διαδικασίας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να αναφέρουμε ότι, παρά τις πολλές συννοσηρότητες της ασθενούς, η 90χρονη γυναίκα είναι πλέον σε άριστη κατάσταση έναν μήνα μετά την επέμβαση.

Στην επιτυχία της επέμβασης συνέβαλαν επίσης οι Δρ. Alfonso Ielasi και Kunal Madnani, των οποίων η εξαιρετική δουλειά ήταν καθοριστική.

Η υγεία των ασθενών μας αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά μας, και αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην παροχή των καλύτερων δυνατών ιατρικών υπηρεσιών.