Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Ενημερωτική Εκδήλωση για την Υγεία του Εγκεφάλου στη Σύρο

Σύρος - Ζησιμοπούλου

Μια σημαντική ενημερωτική εκδήλωση με θέμα “Υγεία για τον Εγκέφαλο: Πρόληψη και Θεραπεία Εγκεφαλικού” διοργανώθηκε την Τετάρτη, 10 Απριλίου στη Σύρο, από τον Όμιλο Ευρωκλινικής, σε συνεργασία με τον Δήμο Σύρου και τον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων Νήσων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Νευρολόγος και Διευθύντρια της Μονάδας Εγκεφαλικών της Ευρωκλινικής Αθηνών, κα Ζησιμοπούλου Βάσω, καθώς και ιατροί από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου. Οι ομιλίες επικεντρώθηκαν στα συμπτώματα και τη θεραπεία του ισχαιμικού εγκεφαλικού επεισοδίου, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε η σύνδεση αυτού με παράγοντες όπως η αρτηριακή υπέρταση, ο σακχαρώδης διαβήτης, η παχυσαρκία και η δυσλιπιδαιμία.

 

Η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από μια ενεργή διαδραστική συζήτηση, κατά την οποία αναδείχθηκαν τα βασικά ζητήματα στην αναγνώριση των συμπτωμάτων του εγκεφαλικού. Οι ειδικοί απάντησαν σε πολλές απορίες του κοινού, προσφέροντας πολύτιμες γνώσεις για την πρόληψη και τη θεραπεία αυτής της σοβαρής ιατρικής κατάστασης.

Η διοργάνωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία, με την ενεργή συμμετοχή και το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι παραβρέθηκαν και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.