Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Διπλή Διάκριση για Στελέχη της Ευρωκλινικής από την BOUSSIAS

ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε δύο σημαντικές διακρίσεις για στελέχη του ομίλου μας από την BOUSSIAS, υπογραμμίζοντας τη συνεχιζόμενη αριστεία μας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Ταξιάρχης Κλεφτογεώργος, Senior HR Generalist του ομίλου, αναγνωρίστηκε ως ένας από τους 50 κορυφαίους και πιο επιδραστικούς in-house επαγγελματίες στην προσέλκυση, πρόσληψη και στελέχωση του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα. Μεταξύ 190 κορυφαίων επαγγελματιών του recruiting και του talent acquisition, ο Ταξιάρχης διακρίθηκε για την εξαιρετική του συνεισφορά και καινοτομία στον τομέα. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει τη σημασία της δουλειάς του, η οποία επιλέχθηκε από πάνω από 1.030 προτάσεις που κατατέθηκαν από 780 κριτές.

Παράλληλα, ο Γιάννης Βελαώρας, Senior HR Generalist της Ευρωκλινικής, αναδείχθηκε ως ένας από τους 20 κορυφαίους νέους κάτω των 40 ετών στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα. Στη λίστα “20 under 40 HR 2024” της HR PROFESSIONAL, ο Γιάννης αναγνωρίστηκε για τη θετική του επιρροή στους εργαζόμενους και την ουσιαστική ώθηση που έχει προσφέρει στην εταιρεία μας.

Αυτές οι διακρίσεις υπογραμμίζουν την αφοσίωση και τη δέσμευση των στελεχών μας για την προώθηση της αριστείας στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

Τα στελέχη της Ευρωκλινικής συνεχίζουν να κάνουν τη διαφορά!