Θέλετε να κλείσετε ραντεβού;

Όμιλος Ευρωκλινικής: Δημοσιεύτηκε η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας 2023

csr

Ο Όμιλος Ευρωκλινικής, προχώρησε στη δημοσίευση της  Έκθεσης Εταιρικής Υπευθυνότητας για το 2023. Στην έκθεση αποτυπώνονται όλες οι δράσεις και τα προγράμματα που πραγματοποίησε ο Όμιλος το προηγούμενο έτος, ανταποκρινόμενος με επιτυχία στις σύγχρονες οικονομικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές προκλήσεις.

Η παρούσα Έκθεση αναδεικνύει την προσφορά υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας του Ομίλου με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωσή του, καταγράφει, παρακολουθεί και αξιολογεί τις επιδόσεις του, προκειμένου να λάβει τα σχετικά μέτρα και να θέσει αντίστοιχους στόχους.

Ο Όμιλος αναγνωρίζοντας την ανάγκη της προστασίας του περιβάλλοντος, συνέχισε την προσπάθεια μετριασμού του περιβαλλοντικού του αποτυπώματος, μειώνοντας κατά 7% την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Στο πλαίσιο αυτό, εξακολουθεί να λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ορθή διαχείριση των αποβλήτων και την υπεύθυνη κατανάλωση νερού, αλλά και την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Σημαντική ήταν εξίσου η κοινωνική προσφορά του Ομίλου Ευρωκλινικής σε φορείς και οργανισμούς, με στόχο την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και τη στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, μέσω της πραγματοποίησης ιατρικών επισκέψεων σε ακριτικές περιοχές και της παροχής ειδών πρώτης ανάγκης σε όσους συνανθρώπους βρίσκονται σε ανάγκη.

Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας του Ομίλου είναι οι άνθρωποί του, οι οποίοι αποτελούν σταθερά, καθοριστικό παράγοντα της μακρόχρονης επιτυχημένης πορείας του.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η δημιουργία της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη και την επιστημονική καθοδήγηση της εταιρείας Grant Thornton, ενώ τα στοιχεία της έκθεσης πιστοποιήθηκαν από ανεξάρτητο εξωτερικό φορέα, την TÜV Austria Hellas, διασφαλίζοντας στο μέγιστο την αξιοπιστία τους.

Διαβάστε αναλυτικά την Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας εδώ: https://bit.ly/3WzufQS